Što čini dobru web dizajn tvrtku

Što čini dobru web dizajn tvrtku

izrada web stranica

Svijet web razvoj je još uvijek jako pogrešno. Čak smo čuli ljudi ga zovu “tamna umjetnost”. Dakle, kada vam je potrebna pomoć okreće svoje ideje i dizajna u kvaliteti izrada web stranica ili web aplikacija, kako znaš tko si može vjerovati da bi to učinio?

Svrha ovog posta je da se neke ključne točke o tome što čini dobar web development tvrtka, te će vam pomoći razumjeti vrstu pitanja koju bi trebao biti molba razvoj tvrtke.

To će biti vrlo tvrdoglav post i ne pravimo isprike za to. Ako se ne slažete s ništa mi smo sigurno otvorena za to opisala dalje.

Sada da se s poštom. U nastavku su ključna područja koje ćemo se gleda na, i ono što bi trebao biti u potrazi za web razvoj tvrtke.

U stanju učiniti kako prednji kraj i back-end razvoj
Ne specijalizirati u jednom back-end tehnologiju
Trebali slijediti najbolje prakse
Razumijevanje marketinških strategija okolnih projekte
Ulaže vrijeme u istraživanje i razvoj
Ima strog proces testiranja, uključujući i automatizirane testove
Fleksibilna za promjenu
Kontrola Korištenje izvora
U stanju učiniti kako prednji kraj i back-end razvoj
Mi ne pretplatiti na ideji programeri koji rade razvoj front-end i programeri koji rade back-end razvoj. To je ekvivalent ima vodoinstalatera koji odgovara samo cijevi i ostavlja montažu kupke, tuševi, umivaonici i WC-u nekog drugog.

Slažemo postoji razmak između web programere i web dizajnere, tu je potpuno drugačiji misaoni proces događa tamo, ali razdvajanje front-end i back-end je samo krivo. Kako biti dobar web developer morate razumjeti cijeli razvojni ciklus i biti u mogućnosti da se uključe u projekt od početka do kraja. Tu je i mnogo može naučiti iz rada sa različitim tehnologijama, ali mi ćemo doći na to.

Ne specijalizirati u jednom back-end tehnologiju
Postoji niz dobrih back-end tehnologijama koje su prikladne za izradu web stranica, uključujući Ruby on Rails, ASP.NET i PHP (i drugima). Svi oni imaju svoje prednosti i nedostatke, a ne jedan nije savršen. Dobar web development tvrtka treba biti fleksibilan u koje tehnologije koje koriste, tako da se oni koriste najprikladniji za potrebe klijenata.

Ključni razlog zbog kojeg smo proveli vrijeme na učenje više tehnologija je u mogućnosti izabrati bita mi se sviđa. Tijekom godina programeri koji su uključeni u ligi su bili u mogućnosti da se dobre dijelove svake tehnologije i formulirati niz najboljih praksi te ih koristiti na svim platformama.

Trebali slijediti najbolje prakse
Ključ za biti dobar web developer nije tehnologija koju koriste, ali je najbolje prakse koje slijede. Kao tehnologije dolaze i odlaze u našem vrlo brzo kreće industriji te najbolje prakse će ostati, ili barem razvijati. Kao programer, ako imate dobro uzemljenje onda možete premjestiti s puta i tehnologija prilično jednostavno.

Pa što su ti najbolje prakse da se radi o tome. Ovdje su neke od ključnih one koje slijede.

Pisanje semantičke HTML
Slijedite web standarde za sve front end kodiranje
Automatizirano ispitivanje oba front-end i back-end kod
Upotreba MVC okvira
Razumijevanje marketinških strategija okolnih projekte
Čuli smo ovaj prigovor mnogo puta da web programeri ne mislim o marketinške strategije projekta. To je uglavnom zato što programeri ne briga. Pa što bi trebali. Kako oni mogu savjetovati klijente i razmišljati o pomaganju klijentima proizvode pravo rješenje, ako oni ne razmišljaju o “širu sliku” (ispričavam se, znamo da je to grozan izraz, mi ćemo ići oprati usta van sada). Ako programer slijepo obavlja posao, oni ne nude klijentu uslugu, oni su samo kao meso lutka.

Najvažnije pitanje programer može pitati: “Zašto?”. Uzmite si vremena da shvate zahtjeve klijenta u potpunosti, i savjetovati ih, nakon svega klijent ne razumije ins i outs izradu web stranica, što učiniti. Napravite razvojni ciklus dvosmjerni razgovor.

Ulaže vrijeme u istraživanje i razvoj
Kao što svatko zna web industrija je vrlo brzo se kreće industrija. Stvari dolaze i odlaze u tren oka. Dobar web development tvrtka daje to programeri izdvojila vremena svaki tjedan gledati na nove trendove i tehnologije. Doduše neke od ovih trendova i tehnologija su slijepe ulice, ali nećete znati ako ne gledati u njih.

Ako želite znati da li je web development tvrtka zna da stvari, jednostavno pitati ih što su njihovi programeri su u potrazi u zadnje vrijeme. Ne morate razumjeti sve što ste rekli, zabilježite ih ipak i gledati ih na internetu za razumijevanje, ako je tvrtka u potrazi na novim trendovima ili ne.

R & D je vjerojatno najvažniji vremena svaki tjedan za developer. Ako programeri ne evoluiraju, rješenja su izgraditi će postati stagnirati i datumom vrlo brzo. Kao klijent želiš zastarjelu rješenje prije nego što čak i početi?

Ima strog proces testiranja, uključujući i automatizirane testove
Prečesto smo vidjeli klijent je tester za projekt. Ako se to događa, onda, da ga otvoreno, razvoj tvrtka ne razumiju vaš projekt dovoljno dobro, oni su samo “lupanje out” kod.

Dobar web development tvrtka treba pisati automatizirane testove (testove integracije, jedinica-testovi i sl) za sve svoj kod, i front-end i back-end. Na jednostavan razini, testovi pomoći programerima da se koncentriraju na kodu oni pišu u tom određenom trenutku, oni također pomoći programerima pisanje sažetiji koda. Više koncizan broj označava broj baza je lakše razumjeti i jeftiniji za održavanje.

Glavna korist od ispitnog paketa prema korisniku je da kada su promjene u kodu u projektu ne može biti puno više povjerenja u činjenici da je promjena, ili novi broj, nije slomljen ništa drugo.

Mi se ne govori automatizirano testiranje je srebrni metak web razvoja, a testovi su djelotvorna samo ako su dobro napisano, ali svakako bi trebalo biti dio bilo kojeg web programere toolset.

Automatizirani testovi nisu jedini važan aspekt testiranja. Web development tvrtka bi također trebali imati razinu ljudskog testiranje kao dobro, a to je svakako nešto što klijenti bi trebali biti uključeni u. Korisničke priče su ključni za ovaj proces. Kao dio procesa razvoja, klijenti bi trebali raditi s web development tvrtka staviti zajedno Korisničke priče, tako da su sve uključene strane razumiju kako će korisnici stupaju u interakciju s web-mjesta ili aplikacije i rezultati tih interakcija.

Fleksibilna za promjenu
Mi smo svi čuli programeri gunđanje kako njihovih klijenata promjena zahtjevi projekta na pola puta pomislio projekt. Programeri trebaju prestati jadikovanje o tome, to se događa svima nama i to nikada neće promijeniti. Dobar web development tvrtka bi trebala imati uspostavljene postupke za borbu s promjenama. Ako ste klijent, pitati kako zahtjevi za promjene će biti obrađene.

Web programeri bi trebali raditi na cikluse kratkim release, prije svega 1 – 2 tjedna. Najgore što se može dogoditi projekta je da programeri dobili kratak, započeti posao i onda 2 mjeseca kasnije objaviti da je gotov, samo za klijenta reći “To nije ono što sam tražio!”. Radeći na cikluse kratkih release, klijenti mogu biti uključeni u svim fazama. Na kraju svakog objavljivanja klijent bi trebao pregledati projekt do sada i podnijeti sve zahtjeve za promjenama.

Kontrola Korištenje izvora
Naš konačni preporuka je prilično očita i jednostavna, za većinu ljudi, ali mi i dalje govori programere koji ne koriste bilo koji oblik kontrole izvora. To se čini više prevladava u slobodne, jer ne vidim potrebu jer oni su jedini koji rade na kodu. Ako je to kako oni to vide, onda su oni nedostaje točka.

Postoji mnogo razloga zašto sve broj bi trebao biti pod kontrolom izvora. Mi smo samo ide na spomenuti nekoliko ključnih točaka ovdje. Prvo to je odličan način vođenja zapisnika o promjenama koje su napravljene kod. (Dok programeri staviti komentar na počiniti). Drugo i najvažnije jest omogućava programerima za promjenu koda, bez straha od gubitka već je na djelu već učinjeno. To je osobito korisno kada pokušavate iz druge moguće kodiranja rješenja za problem.